Maatwerk, van A tot Z

Voor een goed stuk maatwerk, kunt u alle kanten op! Van dressoir, opberg-, buffet- en boekenkast tot kledingkast, schoenenkast, walk-in closet of volledige bibliotheek. Wij maken alle kasten op maat! In overleg wordt een inventarisatie gemaakt van alle wensen en eisen waaraan de kast of ruimte moet voldoen. We kijken samen naar afmetingen, vormgeving, in- en verdeling van de ruimte.

Voor de afwerking kunt u, afhankelijk van de materialen, kiezen uit verschillende niveaus. Via mail kunt u al uw vragen stellen, en uw wensen kenbaar maken. Voor vragen kunt u uiteraard bellen naar één van de genoemde nummers!

Neem voor meer informatie contact op via de site of onderstaande nummers!

Werkwijze

Bij het maken van een kast op maat zijn de volgende punten belangrijk: ruimte,vormgeving en eventuele apparatuur. Met name de in- en verdeling is erg belangrijk. Daarnaast zijn er uiteraard: materialen en uitstraling. Al deze onderdelen bepalen het geheel. Na een 1ste gesprek ter plaatse krijgt u een prijsindicatie. Bij akkoord krijgt u een ontwerp en gespecificeerde offerte. Uiteraard kunnen ook dan nog zaken worden aangepast. Bij aanvang van productie krijgt u een opleverdatum.

Alle onderdelen worden zelf gemaakt en/of door bedrijven uit de regio aangeleverd. Je kunt dus met recht spreken van een écht Nederlands product.