Banken en tafels in de tuin

Een goed deel van het jaar kan je doorbrengen in de tuin of op het terras. Op een lange bank bij het vuur of aan een grote tafel met een paar krukken.

Tafels zijn er in alle soorten en maten. De tafels die wij maken, hebben gegalvaniseerd stalen onderstellen en massief houten bladen. Wij maken banken per meter. We gaan uit van banken met een breedte van 1, 2, en 3 meter. De banken zijn schakelbaar, en op lengte aan te passen. Op deze manier kan de hele ruimte benut worden. De houtsoorten die wij gebruiken kunnen het gehele jaar buiten blijven.

Alle onderdelen worden zelf gemaakt en/of door bedrijven uit de regio aangeleverd. Je kunt dus met recht spreken van een echt Nederlands product.

Neem voor meer informatie contact op via de site of onderstaande nummers!

 

Materialen en duurzaamheid

Duurzaamheid én een lange levensduur staan hoog op het lijstje met eigenschappen van deze meubels. De materialen voor alle meubels zijn met zorg gekozen en hebben zich in de afgelopen jaren bewezen. Een groot aantal banken en tafels staan in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam.

Aluminium onderstellen, met poedercoat of blank, zijn weerbestendig en kunnen dus het gehele jaar buiten blijven. Voor de gekozen houtsoorten geldt hetzelfde. De eigenschappen van de gebruikte soorten zijn: duurzaam en sterk en een lange levensduur. Deze houtsoorten verschillen onderling van kleur, van licht geelblond tot donker roodbruin. Deze kleuren blijven beter “behouden” na een behandeling met olie of lak. Onbehandeld vergrijzen al deze soorten na verloop van tijd.

Kijk  hier voor houtsoorten en prijzen van de banken.